HEI, OLEN REKA CSULAK

valokuvaaja, stylisti, reseptien kehittäjä, bloggaaja ja luova kouluttaja Espoosta, yli 5 vuoden kansainvälisellä kokemuksella.

Rakkauteni gastronomiaan, jossa on ripaus taidetta, juontaa juurensa lapsuudestani. Yritin löytää isäni työpajassa luovan työn koko kirjon aina piirtämisestä lasimaalaukseen sekä puusepäntöihin. Liityin usein äitini ja isoäitini kanssa heidän keittiöihinsä maustamaan sunnuntaikeittoja, koristelemaan piparkakkuja tai siivoamaan pienillä sormillani jäljellä olevan kerman sekoituskulhon reunoilta.

25 vuotta myöhemmin löysin "kutsumukseni" ja muutin intohimoni ammatiksi, jonka avulla voin ammentaa luovuuden herkullisiksi resepteiksi ja tarjoilla kuvissani täydellistä ruokaa, jota voidaan säilöä ilman säilöntäaineita.

Olen unkarilainen, mutta päätin elää expat-elämää ensin Ruotsissa, sitten Isossa-Britanniassa ja nyt Suomessa. Ulkomailla asuminen opetti minua suojelemaan perinteitä ja sopeutumaan joustavasti uuteen ympäristöön, oppimaan lisää paikallisista tavoista ja tutustumaan kulinaarisen maailman uusiin alueisiin avoimin mielin.

Vaikka nautinkin paljon eri maissa asumisesta, yksi asia oli aina pysyvää - ruoka. Ruoka tarkoittaa luovuutta, seikkailua ja perinteitä. Se on kompassi, joka osoitti minulle oikean suunnan!

Näin minusta tuli 100 % perheomisteisen suomalaisyrityksen, THREE POD STUDIO:n ylpeä perustaja. Yrittäjänä oleminen tarkoittaa sitä, että käytän osaamistani useilla eri aloilla; kaupallisena ruoka- ja tuotekuvaajana, käytän luovuuttani ruokastylistina ja jaan omia reseptejäni ja kulinaarisia tarinoitani bloggaajana ja reseptien kehittäjänä. Uusi luku ammatissani on tiedon jakaminen muiden kanssa luovana kouluttajana.

Työskentelen paikallisten asiakkaiden kanssa ja teen myös etätyötä tai matkoja pyynnöstä.

Tarjoan palveluni englanniksi tai unkariksi ja opiskelen aktiivisesti suomen kieltä. :)

JOS ETSIT LUOJAA TAI MENTORIA, JOKA SAA AIKAAN LOISTAVIA TULOKSIA, KIINNITTÄÄ HUOMIOTA YKSITYISKOHTIIN, KÄYTTÄÄ AIKAnsa TEHOKAASTI ja paketoi jokaisen projektin yksinkertaiseksi kokonaisuudeksi, olet oikeassa paikassa!

MEILLÄ ON ILO PALVELLA ASIAKKAITAMME

aina startupeista isoihin yrityksiin.

Asiakkaita - Valokuva © Reka Csulak

AMMATITAITONI

Valokuvaaja - Valokuva © Reka Csulak

Valokuvaaja

PUHDASTA SILMÄNRUOKAA

Ruoan ja tuotteiden kuvaus on kuin tallentaisi värit, tekstuurit ja maut ilman säilöntäaineita. Luon kuvia, jotka saavat kohteet näyttämään niin maukkailta, että haluaisit napostella ne välittömästi. Tämän aikaansaaminen on rakkauteni konseptien luomiselle, joiden lopputulos näyttää luonnolliselta ja helposti samaistuttavalta. Ammattivalokuvaus voi olla paljon jännittävämpää kuin tuote yksinkertaista valkoista taustaa vasten kuvattuna.

 

Ruokastailaus - Valokuva © Reka Csulak

Ruokastailaus

RUOAN “MEIKKAAJA”

Ruoan somistelu kameraa varten on hieman erilainen prosessi kuin sen tarjoileminen pöytään odottaville asiakkaille. Ruokastailaaja luo ja valitsee täydelliset elementit kohdetta varten, jolloin kohde näyttää parhaimmiltaan kuvaussession ajan. Ruokastailaajan vastuulla on rakentaa kohdetta varten ympäristön, jossa on tarkoin valikoidut värit, tekstuurit ja elementit, jotka tuovat kohteen parhaat puolet esiin. Näin lopullinen kuva on yhtä brändin edustaman tunteen ja viestin kanssa.

Luova Konsultti - Valokuva © Reka Csulak

Luova konsultti

ELÄMÄNMITTAINEN OPPIMINEN

Olen viime aikoina rakentanut osaamistani itseopiskelun ja valokuvaamisen opettamisen, ruokastailauksen ja luovan yrityshallinnan muodoissa. Nämä osaamisalueet ovat ydinosaamistani. Toisaalta taitojen hiominen ja yrittämisessä paremmaksi tuleminen on ikuinen oppipolku kaikille. Nyt myös jaan eteenpäin oppimiani taitoja muille lahjakkaille taiteilijoille, jotta he voivat edetä uudelle tasolle.

Kehitän Reseptejä - Valokuva © Reka Csulak

Reseptin kehittäjä

YHTEINEN KIELEMME

Ruoka on eri taidemuotojen, tieteen, innovaation ja maanosien yhdistäjä. Uusien reseptien luonti ja niiden kokeileminen on minun tapani ilmaista luovia kykyjäni ilman sanoja. Holy Whisk-blogin ylläpitäjä ja ruokalehtien reseptien luoja. Tuon yhteen eri kulttuuritaustoja omaavat ihmiset ja heidän rakkautensa kokkaamiseen sekä hyvään ruokaan.


SAAVUTUKSENI

KATSO KAIKKI SAAVUTUKSENI, JULKAISUNI JA HAASTATTELUNI


PORTFOLIONI

edustaa parhaimpia otoksiani digitaalisen näyttelyn muodossa

KATSO TÄSTÄ